Je winkelwagen is momenteel leeg
Wijn en brood in één... De perfecte combinatie toch? Met dit Borrelbrood Wijnbrood van Pineut heb je the best of both worlds... Je hoeft alleen maar rode wijn toe te voegen en na een uurtje kan jij een heerlijk wijnbrood serveren!
Dit Borrelbrood Wijnbrood is een typisch product van Pineut. Het combineren van de lekkerste specerijen en kruiden tot een heerlijk eindproduct is datgene wat de twee oprichters, Femke en Marlies, het liefste doen. Deze hobby is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met meerwaarde. De oprichters willen namelijk met Pineut een verschil maken in deze wereld. Bijvoorbeeld ongelijkheid aanpakken door mensen in dienst te nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij de aankoop van een product van Pineut doe jij mee met deze missie.
Hoe maak je het?
1. Leeg de zak in een kom en voeg een scheutje rode wijn toe.
2. Meng dit tot al het vocht is opgenomen (niet kneden!!). Leg daarna het mengsel in de gewenste vorm op de bakplaat.
3. Bak alles (40-45 min) op 220 graden.
Productspecificaties
Ingrediënten: TARWEbloem, druivensuiker, rijsmiddelen: E450i en E500ii, bakkerszout, rozemarijn en zwarte peper
Zelf toevoegen: rode wijn