Je winkelwagen is momenteel leeg
Breng een klein beetje Italia in huis met deze mix voor een overheerlijke focaccia! Hoe maak je deze Italiaanse delicatesse? Scroll naar beneden!
Het Borrelbrood Focaccia is een heerlijk product van het merk Pineut. Alle ingrediënten in dit soort super leuke doe-het-zelf pakketjes zijn afkomstig uit plekken waar lokaal ondernemerschap wordt gestimuleerd. Dit is een doelbewuste keuze, Pineut gelooft namelijk dat een eerlijke en sociale manier van produceren dé toekomst is. Zo werken er bij Pineut ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die deze natuurlijke ingrediënten omtoveren tot een heerlijk mengsel, verpakt in bijvoorbeeld een zakje of flacon.
Hoe maak je het?
1. Voeg 240 ml water toe aan de mix en kneed dit minimaal 10 minuten met de hand of mixer.
2. Maak een bol van het deeg, vet het in met olijfolie én leg dit in een schaal met een theedoek erover. Laat het deeg 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
3. Bedek de bakplaat met bakpapier en leg hierop het deeg, ongeveer 2 cm dik. Vet het deeg opnieuw in met de overige olijfolie, prik met je vingertoppen flink wat gaatjes in het deeg en het deeg laat wederom 45 minuten rijzen op kamertemperatuur.
4. Verwarm de oven op 240 graden en bak het deeg 20-30 minuten gaar!
Productspecificaties
Items van productcarrousel